Szerkezetépítés - FERROBETON Szerkezetépítő Kft.

Üdvözöljük a FERROBETON Szerkezetépítő Kft. honlapján!
Title
Tartalomhoz ugrás
Monolit vasbeton szerkezetek építése
 
Cégünk tevékenységének egyik meghatározó területe a monolit vasbeton szerkezetek építése. Ehhez a feladathoz a DOKA korszerű zsalurendszereit használjuk, melyből jelentős készlettel rendelkezünk. A szerkezetekbe kerülő acél betéteket és szerelvényeket a Dunakeszi telephelyünkön, saját üzemünkben gyártjuk. A helyszíni építési munkákat részben jól képzett, saját állományú szakemberekkel, részben kipróbált, komoly tapasztalatokkal rendelkező partnerekkel végezzük.
Előregyártott vasbeton szerkezetek szerelése

Megalakulásunk óta számos előre gyártott vasbeton vázszerkezetű épület helyszíni szerelését végeztük el. A szerelési feladathoz korszerű eszközökkel és személyemelő gépekkel, jól képzett és összeszokott szakember gárdával rendelkezünk. Az általunk szerelt elemek cégünk tulajdonosától, a FERROBETON Zrt.-től származnak. Referenciáink között szerepelnek többek között a hazai autógyárak (Audi, Mercedes), az Origó és az etyeki Korda filmstúdiók és az új futball stadionok (Ferencváros, Felcsút, Puskás Ferenc) épületei.
Híd és mélyépítés
 
A piaci igényekhez igazodva, társaságunk profilját bővítve 2013-ban hoztuk létre a híd és mélyépítési üzletágat. Új részlegünk eredményesen vett részt a Kelenföld-Tárnok és a Kaposvár-Baté vasútvonal műtárgyainak megépítésében, a 8-as út Herend-Márkó elkerülő szakaszának kivitelezési, valamint a Székesfehérvári pályaudvar felújítási munkáiban. A számos, megfelelő minőségben elkészített feladatnak köszönhetően az üzletág társaságunk egyik húzó ágazatává vált.
Ipari padlók építése

Cégünk a nagyterű bevásárlóközpontok, ipari és raktárcsarnokok igényeihez igazodva nagy mennyiségben készít különböző (10 - 200 KN/m2) teherbírású, hálós vasalású, vagy acélhaj adagolású ipari padlókat. Az elkészült felületre felhordható műgyanta padlóbevonat is, de elterjedtebb a cementbázisú koptatóréteg közvetlenül beton bedolgozás utáni szórása, és besimítása.
A társaság az ipari padlóépítéshez a legkorszerűbb bedolgozó és felületsimító gépekkel rendelkezik.
Irodánk a 1106 Budapest, Fehér út 10 sz. alatt (FMV ipari park, 13-as épület) található. Levélcímünk: 1583 Budapest, Pf.: 21
Telefonszámunk: +36/1-235-1010
Vissza a tartalomhoz